Ámokfutó

2023.05.25. 17:32

Az Eger-patak hídja állította meg a rendőrök elől menekülő autóst + fotók, videó

Autósüldözés szemtanúi lehettek Egerben a Kossuth Lajos úton.

HEOL

Autósüldözés Egerben

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Munkatársunk csütörtökön délután 5 óra magasságában sétált a Kossuth Lajos úton, ahol a rendőrök rutinszerű ellenőrzést tartottak. A zebrán átkelve munkatársunkat majdnem elütötte a sofőr, akit a rendőrök már meg akartak állítani, azonban a gázra lépett és nagy sebességgel elhajtott, nyomában a rendőrökkel. A száguldozásnak a Klapka György út és az Egészségház utca sarkán található híd  vetett véget.

Megkerestük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Lázár Levente sajtóreferens arról tájékoztatta portálunkat, hogy a Klapka és az Egészségház utat lezárták, és nem sérült meg senki az eset során.

Átszakította a híd korlátját az autó
Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A katasztrófavédelem honlapján írt a balesetről. A patak szalagkorlátjának ütközött egy gépkocsi Egerben, a Klapka György utcában. A jármű félig a patak felé lógott a hídról. Az egri hivatásos tűzoltók drótkötéllel rögzítették, majd levontatták a járművet. Az egység a károsodott korlátot is eltávolítja - fogalmaztak.

Az Agria Tv információi szerint kanyarodás közben nekiment egy híd korlátjának és átszakította azt egy autó Egerben a Klapka és Egészségház utca kereszteződésében. Úgy tudjuk, a vezetőnek nem volt jogosítványa és az igazoltatás elől menekült. A balesetet követően a vezető kiugrott a járműből és elszaladt. A rendőrök a közelben elfogták, úgy tudjuk kristály nevű kábítószert is találtak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában