Drog

2023.05.15. 12:51

Drogdílerek buktak le Füzesabonyban

A füzesabonyi nyomozók két férfit vettek őrizetbe.

HEOL

Több százezer forintot találtak az otthonában.

Forrás: Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság nyomozói a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen vontak intézkedés alá május 9-én délelőtt Füzesabony külterületén egy helyi lakost, akiről információ merült fel, hogy kábítószert árul a lakókörnyezetében – tájékoztatta portálunkat a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

Lázár Levente rendőrfőhadnagy, sajtóreferens információi szerint, a 42 éves férfi ruházatában a rendőrök több gramm kábítószer gyanús fehér port, illetve készpénzt találtak, ezért előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

drog, kábítószer, mérleg, házkutatás, füzesabony
A rendőrök többek között egy mérleget is lefoglaltak a házkutatás során. 
Forrás: Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Emellett a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán a május 11-én egy kenderesi férfi otthonában is kutatást tartottak. Ott szintén kábítószer gyanús fehér port, több százezer forintot, illetve egy digitális mérleget foglaltak le a nyomozók. A 46 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában