Kábítószer

2023.06.20. 14:17

Otthonukban csaptak le a drogosokra a hatvani rendőrök

Négy otthonban tartottak kutatást.

HEOL

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen tartottak kutatást június 15-én hajnalban egy csányi, egy kerekharaszti, illetve két hatvani lakos otthonában, akikről információ merült fel, hogy rendszereresen kábítószert fogyasztanak, esetleg árusítanak. Mindezt Lázár Levente vármegyei rendőrségi sajtóreferens közölte portálunkkal.

Hozzátette, a rendőrök a négy férfi otthonában különböző mennyiségű kábítószergyanús fehér port, zöld növényi törmeléket, illetve különböző tablettákat találtak, továbbá a velük szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív éréket mutatott.  

A gyanúsítottak a kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. Ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás a Hatvani Rendőrkapitányságon - fogalmazott.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában