Bűncselekmény

2023.06.22. 21:35

Súlyos sérülést okozott ismerősének a gyöngyösi rabló

A nyomozók egy 53 éves helyi férfit gyanúsítanak, aki több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett az elmúlt hónapokban.

HEOL

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás és többrendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen, aki a gyanú szerint június 21-én 19 óra körül becsöngetett egy gyöngyösi ismerőséhez.  Amikor a gyanútlan sértett ajtót nyitott, megragadta és belökte őt a lakásba, miközben pénzt követelt tőle, de mivel nem kapott, bántalmazni kezdte a férfit. Majd annak zsebéből kivette a telefonját és elmenekült a helyszínről. A sértettnek a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülése keletkezett - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán.

Mint írják, az adatgyűjtést követően a járőröknek másnap reggel a városban sikerült elfogniuk a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható K. L.-t, akit a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki. Továbbá előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására. Az 53 éves férfiról az is kiderült, hogy 2023 január óta több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett Gyöngyösön, akinél a rendőrök megtalálták az ellopott telefont is.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában