Lopás

2023.07.24. 12:00

Kétmilliót lopott össze egy nő az egri strandon

Az átányi nő a strandról se jutott ki a lopott holmikkal.

Heol.hu

Az egri strandon történt a bűncselekmény

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Az egri strandfürdő biztonsági szolgálatától, július 21-én pénteken délben érkezett jelzés a rendőrségre, miszerint ott egy lopással gyanúsítható nőt tartanak vissza – tájékoztatta portálunkat a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egyenruhások előállították az Egri Rendőrkapitányságra a 32 éves nőt, aki azzal gyanúsítható, hogy aznap délelőtt több fürdőző táskájából, iratokat, készpénzt, mobiltelefonokat lopott el, közel két millió forint értékben. Az ellopott értékeket tőle lefoglalták, azokat hiánytalanul visszakapták a sértettek. Az átányi nőt három rendbeli lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók – írta Soltész Bálint a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

A rendőrség felhívja a figyelmet a következőre: a biztonsági szabályok betartása nagyon egyszerű és rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg:

  •  Sporthoz és játékhoz, a strandra, vízpartra csak azt vigye magával, amire tényleg szüksége van
  • Értékeit (ékszer, bankkártya, iratok, kocsikulcs, nagyobb pénzösszeg) ne hagyja őrizetlenül, a strandon vegye igénybe az értékmegőrzőt, zárható szekrényeket
  • A bankkártyát soha ne tárolja együtt a pin kóddal
  • Beszéljen gyermekeivel, hogy ők is megtarthassák a biztonsági előírásokat
  • Ha mégis lopás áldozatává válna, azonnal értesítse a rendőrséget, a bankkártyát pedig tiltassa le!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában