Mentés

2023.07.03. 13:17

Több helyen égett a szemét Hevesben, de egy kocsi is kigyulladt Erdőtelken

Bőven akadt dolguk a tűzoltóknak szombaton.

HEOL

Szombaton hajnalban egy utánfutót vontató személyautó szalagkorlátnak ütközött az M3-as autópálya 74-es kilométerénél. A szalagkorlát átszakadt, az autó a szembejövő pályarészre áthajtott, az utánfutó az eredeti sávban maradt. A baleset következtében még öt autó összekoccant. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók a szalagkorlátnak ütközött kocsit áramtalanította, a helyszínt biztosította, a jármű két utasa közül egyikük könnyű sérüléseket szenvedett - adta hírül a katasztrófavédelem a hétvégi összesítőjében.

Délelőtt egy fa dőlt az úttestre a Besenyőtelek és Poroszló közötti úton. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók távolították a forgalmat akadályozó fát.

Az Agria Speciális Mentő és Tűzoltó Csoport önkéntesei két méhész segítségével Egerben a Nagyváradi úton fára fészkelt méheket távolítottak el délelőtt.

Délben Tura Kossuth Lajos útjára riasztották a hatvani hivatásos tűzoltókat, ahol egy meghibásodott gázpalackból szivárgott a gáz. Az egység a szabadba vitte a palackot és a benne lévő gázt kiengedte belőle.

Délután kigyulladt egy személyautó Erdőtelken, a Fő utcán. A jármű motortere és a belső tere égett. Az esethez a hevesi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Zöldhulladék kapott lángra Vámosgyörk Rákóczi Ferenc utcájában délután. Az egy köbméternyi égő növényt a jászárokszállási önkormányzati és a karácsondi önkéntes tűzoltók vízzel oltották el.

Este hulladék égett Kerecsend határában, a füzesabonyi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói oltották el a lángokat

Egy szalmabála égett a 31-es út 124-es kilométerénél este. A hevesi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be a tűznél.

Éjszaka szemét égett Kompolt Deák Ferenc utcájában, a füzesabonyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, írták közleményükben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában