Betörő

2023.08.10. 16:30

Elkapták a gyöngyöspatai férfit, aki több helyre is betört

Több házba is betört és vitt el dolgokat a férfi.

Heol.hu

Az adatgyűjtést követően sikerült a rendőröknek azonosítaniuk a tettest

Forrás: Police.hu

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya augusztus 9-én vett őrizetbe egy gyöngyöspatai lakost. A 27 éves férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy június 24. és augusztus 9. között több gyöngyöspatai ingatlanba is betört, és azokból különböző értéktárgyakat zsákmányolt –informálta portálunkat Lázár Leventei vármegyei rendőrségi sajtóreferens. 

Az is kiderült, hogy legutóbb egy helyi családi ház műhelyébe ment be, és onnan motoros fűrészt, fűkaszát, csavarozógépet, illetve kéziszerszámokat vett magához, de az udvaron parkoló két autóból is vitte, ami mozdítható volt.

A sajtóreferens hozzátette, hogy az adatgyűjtést követően a rendőröknek sikerült azonosítaniuk, majd pár órán belül a településen elfogniuk a gyanúsítottat, akit kihallgattak, majd kezdeményezték a letartóztatását. Továbbá az egyenruhások a kutatás során az ellopott tárgyak jelentős részét is megtalálták.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában