Gyilkosság

2023.08.22. 18:46

„Én szúrtam le, de megbántam" – mondta a tiszanánai emberölés gyanúsítottja a bíróságon + videó

Az Egri Járásbíróság döntött kedden a tiszanánai emberölés gyanúsítottjának letartóztatásól. A gyilkossággal gyanúsított férfi a Tényeknek nyilatkozott is az után, hogy megtudta: letartóztatják, rács mögött várhatja az elfajult a családi vita kivizsgálását. Egy 18 éves egerszalóki focista halt meg Tiszanánán, ahol késsel okozott halálos sebet a besenyőtelki gyilkos.

Guti Rita

– Sajnos hülye fejjel elvetettem a kést. Amit tettem, azt megbántam –mondta Tényeknek az 54 éves férfi kedden az Egri Járásbíróságon, ahol a szombati tiszanánai emberölés gyanúsítottjaként volt jelen. Ahogyan azt már megírtuk a letartóztatásáról döntött kedden délelőtt a bíróság.

Bilincsbe verve vitték a rendőrök a bíróságra kedden, ahol nyilatkozott a Tényeknek.

– A 13 éves unokámat le akarták térdepeltetni, megalázni, ezért mentem oda – tette hozzá a Tények mikrofonja előtt. – Nem tudom mit akartam, amikor odamentem, de megbántam a tettemet. Lökdösődés közben került elő a kés.

A riportból kiderül, hogy a faluban azt beszélik, nem is a most rács mögé került férfi szúrt, hanem a dulakodás többi résztvevője. Ezt azonban a letartóztatott férfi határozottan cáfolta:

– Én szúrtam le a fiút. Megbántam amit tettem – mondta.

 

A hírműsor korábbi adásában az elhunyt fiú nagymamája idézte fel a megrázó pillanatokat, amikor unokája gyakorlatilag az édesanyja kezei között halt meg a halálos késelés helyszínén szombaton.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában