Letartóztatás

2023.08.22. 13:10

Bilincsbe verve vitték el a rendőrök a besenyőtelki gyilkost + videó

Elfajult a családi vita Tiszanánán, ahol késsel okozott halálos sebet a besenyőtelki gyilkos. Bár a helyszínről elmenekült az 54 éves elkövető, a rendőrök hamar a nyomára bukkantak és letartóztatták.

Heol.hu

A bíróság elrendelte egy emberöléssel és életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított, 54 éves besenyőtelki férfi letartóztatását - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán kedden.

Ahogy arról korábban portálunkon beszámoltunk, szombaton több rendőrautó jelent meg Tiszanánán, s mentőhelikoptert is láttak a helyszínen. A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban, melyben leírták, hogy a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés és életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt vett őrizetbe augusztus 19-én egy besenyőtelki lakost. A gyanú szerint egy korábbi nézeteltérés miatt két család között kialakult vita során az elkövető úgy megsebesített egy 18 éves férfit, hogy az belehalt sérülésébe. 

Később kiderült, hogy egy egerszalóki futballista a késelés áldozata. 

A 18 éves fiú nagymamája zokogva nyilatkozott a Tényeknek a gyilkosságról. Elmondta, a fiú vért hányt és szinte azonnal meghalt.

– Az Egri Járásbíróság nyomozási bírája egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akit a nyomozóhatóság emberölés bűntettével és életveszélyt okozó testi sértés bűntettével gyanúsít – közölte portálunkkal az Egri Törvényszék kedden közleményben.

A rendőrség keddi közleménye szerint a nyomozó hatóság kezdeményezte az 54 éves férfi letartóztatását, melyet a bíróság augusztus 22-én elrendelt. A rendőrség az alábbi videót tette nyilvánossá a besenyőtelki férfi letartóztatásáról

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában