Baleset

2023.09.27. 16:55

Két autó ütközött az M3-ason, sérültek is vannak - frissítve

Hárman sérültek meg a szerda délutáni balesetben Hort közelében.

Heol.hu

Frissítés:

- A helyszínre riasztott mentőegységek három személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak a területileg illetékes kórházba - közölte kérdésünkre válaszul az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

Az M3-as autópályán Gödöllőnél újabb baleset történt, mentőhelikopter is érkezett, több kilométeres a torlódás. Részletek új cikkünkben:

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó az M3-as autópálya Debrecen felé vezető oldalán, a 67-es kilométernél, Hort közelében szerdán délután. Az egyik jármű átszakította a szalagkorlátot és az árokba csúszott, a másik pedig a leállósávban vesztegel. A hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre megérkeztek a társhatóságok is. Az érintett szakaszon sávzárásra és torlódásra kell számítani - közölte honlapján a katasztrófavédelem.

A balesettel kapcsolatban megkérdeztük a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Szabó Boglárka rendőrségi sajtóreferens kérdésünkre válaszul közölte, hogy két személyautó ütközött össze, a baleset során hárman szenvedtek orvosi beavatkozást igénylő sérülést. A helyszínelés nem akadályozza a forgalmat.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában