Baleset

2023.09.27. 18:13

Újabb baleset az M3-ason, mentőhelikopter is a helyszínen

A Budapest felé vezető oldalt a gödöllői emelkedőnél teljes szélességében lezárták.

Heol.hu

Személyautónak ütközött egy papírdobozokat szállító kisteherautó az M3-as autópálya 31-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon, a gödöllői emelkedőnél szerdán késő délután. Műszaki mentés céljából az aszódi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínre mentőhelikopter érkezett - írta honlapján a katasztrófavédelem.

Az utinform.hu is megerősítette: az M3-as autópályán, Gödöllőnél baleset történt. A 31-es kilométernél lezárták az autópálya Budapest felé tartó oldalát. 6-7 kilométeres torlódás alakult ki. Aki teheti, a 39-es jelű Bag és a 27-es jelű Gödöllő csomópontok között a 3-as főúton kerülhet.

Az ellenkező oldalról érkezők a bámészkodás miatt lassulnak. Vásárosnamény felé, Hatvan után munkavégzés miatt alakult ki 1-2 kilométeres torlódás a 63-as kilométernél. Kicsivel távolabb, az ecsédi pihenőhelynél pedig egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A 67-es kilométernél a leállósávon állnak a sérült járművek és szintén 1-2 kilométeres torlódásra kell számítani - írja az Útinform.

Mint megírtuk, szerda délután Hortnál is történt baleset az M3-ason.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás:  Tóth Imre/Hajdú-Bihari Napló)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában