Ötletes

2023.09.19. 14:00

Kukában akarta hazatolni a Szalába a garázsból lopott cuccot az egri férfi, lekapcsolták

Hétfőn egy férfi feltört egy egri garázst, arra azonban nem számíthatott, hogy túl sok értéket talál. Jobb ötlet híján egy szemeteskukában akarta hazavinni szerzeményét, de megérkeztek a rendőrök.

Szabadi Martina Laura

Megpróbálta elrejteni a lopott holmit a férfi

Forrás: Beküldött fotó

Olvasónk jelzése szerint hétfő hajnalban a Rózsa Károly utcában több rendőr intézkedett. A szemtanúknak úgy tűnt, hogy egy kukázó férfival pakoltatták vissza a hulladékot a szeméttároló edényekbe.  A hétfői szemétszállítási nap reggelén ugyanis gyakori látvány, hogy a kommunális hulladék szanaszét hever az utcán, mint kiderül, most nem egészen erről volt szó, a Heves Vármegyei Rendőr- Főkapitányság ugyanis kérdésünkre elárulta, a férfi feltört egy garázst.

Az eltűnt tárgyak megkerültek
Forrás: police.hu

– Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy helyi lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a 24 éves férfi 2023. szeptember 18-án hajnalban feltörte egy egri garázs ajtaját, majd onnan különböző tisztítószereket, borokat, illetve üdítőket lopott el. A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható S. Patrikot, akinél megtalálták az ellopott értékeket. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett – közölték kérdésünkre.

A szomszédok beszámolója szerint a férfi valószínűleg a nagy adag lopott holmit nem tudta, hogy hogyan szállítsa lakhelyére, ezért az az ötlete támadt, hogy egy hulladékszállításra váró kuka megfelelő lesz erre a célra, ezért elkezdte kipakolni a szemetet, hogy abban tolja haza a Szalába a szajrét. Eközben érkezett meg a két rendőrautó a tulajdonos bejelentése nyomán. Azonnal felfigyeltek a pakolászó férfira, s meg is találták a kukában az eltűnt holmit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában