Bántalmazás

2023.10.05. 09:47

Félpucéran verekedett egy férfi Lőrinciben, a mentősök fogták le + videó

Az agresszív férfi fényes nappal támadt rá ismerősére Lőrinciben.

Heol.hu

A Hatvani Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki Lőrinciben az utcán bántalmazta ismerősét - tájékoztatta portálunkat dr. Gubala Ádám Miklós helyettes sajtószóvivő ügyész. 

– A vád szerint a férfi idén augusztusban egy Lőrinciben lévő ingatlanban szóváltásba keveredett korábbi lakótársaival, amit dulakodás és ütlegelés követett. A vádlott ismerőse az utcára menekült, azonban a támadó oda is követte haragosát, akit a közterületen ököllel arcon ütött, továbbá egyszer fejbe rúgott. A magából kivetkőző – és a bántalmazás során a pólójától megszabaduló – vádlott ezután sem akart felhagyni cselekményével, azonban a helyszínre érkező mentősöknek sikerült őt lefogniuk, így megakadályozva a további támadást - közölte a sajtószóvivő ügyész. 

Kiemelte, a vádlott kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen. A járási ügyészség garázdaság vétségével vádolja a felbőszült férfit. A Hatvani Járási Ügyészség most benyújtott vádiratában elzárás kiszabására tett indítványt a férfival szemben. A felvételen a vádlott cselekménye látható, amit a mentőautó fedélzeti kamerája rögzített.

A videó ide kattintva tekinthető meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában