Mentők

2023.10.04. 16:10

Fia próbálta újraéleszteni az 55 éves nőt Tiszafüreden

Hétfő este rosszul lett egy nő Tiszafüreden, a fia vette észre és próbálta megmenteni az életét.

Heol.hu

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint egy 55 éves tiszafüredi nő az ágyában fekve lett rosszul. 

- Ágyában lett rosszul tegnap este az az 55 év körüli asszony, akihez Tiszafüredre kérték a mentők gyors segítségét. Fia hallotta meg, hogy édesanyja furcsán veszi a levegőt, így megpróbálta felébreszteni, azonban nem járt sikerrel. A férfi mentőt hívott, majd a telefonos utasítások alapján megvizsgálta a beteget, aki ekkor már nem is lélegzett. Tapasztalt mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőt. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett és a nőt kritikus állapotban szállították kórházba a mentők - írják a bejegyzésben.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Országos Mentőszolgálat/Facebook.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában