Segítség

2023.10.07. 09:30

Korszerű robogók segítik a bodonyi polgárőrök járőrszolgálatát

Új motorokkal róják az utakat a polgárőrök Bodonyban.

Szilvás István

A kulcsátadás ünnepélyes pillanata

Forrás: Kerecsendi Polgárőr Egyesület/Facebook

Az Országos Rendőr-főkapitányság égisze alatt tevékenykedő Országos Balesetmegelőzési Bizottság által biztosított támogatásból vásárolt robogót vehetett át két vármegyei polgárőr egyesület. A hatékony járőrszolgálat ellátását segítő Motowell Gamini típusú robogókat a Heves Vármegyei Polgárőr Szövetség bodonyi, központi irodájánál vehették át az érintett egyesületek képviselői.

Az eseményen Völgyi Ferenc, a Heves Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd Pelyhe Gábor r. alezredes, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetője nyújtotta át leendő használóinak a járművek indítókulcsait, s kívánt eredményes és balesetmentes járőrözést a motoros szolgálatot ellátó polgárőröknek.

Ezúttal a Mátraderecskei Polgárőr Egyesület egy, a Kerecsendi Polgárőr Egyesület pedig két olyan korszerű robogóval gyarapodott, amelyekkel adott esetben más járművel csak nehezen, vagy egyáltalán nem megközelíthető helyekre is gyorsan eljuthatnak a települések polgárőrei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában