Rendőrség

2023.11.23. 11:15

Megszökött a felsőtárkányi fogoly, hogy lopni menjen

A felsőtárkányi férfi nem zavartatta magát, miután rendőrök vitték haza.

Heol.hu

Nem ijedt meg a rendőri intézkedéstől a felsőtárkányi tolva (Illusztráció)

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyewi Hírlap

Az egri járőrök november 21-én reggel a városban igazoltattak egy 30 éves férfit, akiről kiderült, hogy korábbi vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt a bíróság jogerősen a bűnügyi felügyeletét rendelte el, ezért előállították a rendőrkapitányságra, majd visszavitték felsőtárkányi otthonába - derül ki a rendőrség közleményéből.

Mint írják, még aznap délután lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre egy egri üzletből. A helyszíni intézkedés közben kiderült, hogy az elkövető nem más, mint a délelőtt elfogott férfi, aki a bűnügyi felügyelet szabályait újra megszegve bement a boltba és onnan édességeket, illetve tisztálkodószereket akart ellopni, amikor a biztonsági szolgálat tetten érte.

Kiemelték, az elkövetőt a rendőrök ismét előállították és őrizetbe vétele mellett kihallgatták. Lopás, illetve fogolyszökés gyanúja miatt indult büntetőeljárás ellene az Egri Rendőrkapitányságon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában