Heol.hu podcast

2023.12.01. 14:29

Kiverte a biztosítékot a sofőröknél az első havas nap Egerben

Csütörtökön belepte a hó Egert, s az utakon egymást érték a koccanások. Előbb a Mekcsey utca esett el, majd városszerte csak lépésben lehetett haladni autóval. Soltész Bálint vármegyei rendőrségi szóvivővel beszélgettünk.

Guti Rita

Meggyűlt a bajuk az autósoknak a havazással

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Téligumi mellett türelemre is szükség volt csütörtökön Egerben és környékén, ahol este még piros riasztást is kiadott a meteorológiai szolgálat ónoseső miatt. Olvasóink küldték a fotókat, videókat a hóhelyzetről, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság ügyeletén pedig a bejelentések gyűltek. 

Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivővel készült podcastunkból egyebek között az is kiderül,hogy a megyeszékhely egyik, havas időben legneuralgikusabb pontján nem csak egymásba csúsztak az autók, de hangos szóváltásba is keveredtek a sofőrök. Kiverte a biztosítékot a hirtelen jött égi áldás miatt járhatatlanná vált útszakasz.

Hallgassa meg teljes adásunkat:

Csütörtökön folyamatosan követtük az eseményeket portálunkon. Összefoglalónkban fotókat, videókat is találnak olvasóink.

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!