Rablás

2024.01.12. 13:05

Hajnalban emberkedett a gyöngyösi vasútállomáson egy férfi, letartóztatták

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Heol.hu

Ahogy arról korábban a rendőrség közleménye alapján portálunkon is beszámoltunk, a gyöngyösi vasútállomásról kért segítséget a rendőröktől 2023. július 26-án hajnalban egy fiatalember. Elmondta, hogy ott egy idegen férfi bántalmazta őt, és elvette az értékeit - adta hírül a rendőrség.

Mint írják, kiderült, hogy egy számára ismeretlen férfi beszélgetni kezdett vele, aztán lefogta, és zsebeit átkutatva magához vette 600 forintját, illetve az iratait, majd a táskáját megrántva a földre rántotta a sértettet. A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, és előállították a városi rendőrkapitányságra. A 37 éves gyöngyösoroszi férfit őrizetbe vétele mellett rablás bűntett miatt hallgatták ki, és egyben kezdeményezték letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt. Az egyenruhások az ellopott iratokat a helyszín közelében, egy kerítés tövénél találták meg.

Hozzátették, a nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Heol)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában