Lopás

2024.01.12. 16:01

Kivonták a forgalomból a zsaruk az erdőtelki besurranó tolvajt

A hevesi nyomozók elfogták a fiút.

Heol.hu

A Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói kivonták a forgalomból azt a 19 éves erdőtelki fiatalt, aki 2023 augusztusa óta több vagyon elleni bűncselekményt követett el a településen - tájékoztatta portálunkat pénteken Soltész Bálint vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

A férfi módszere – egy esetet leszámítva – nem volt túl változatos. Egyszer, amikor a tulajdonos engedélyével aludt egy melléképületben, elvitte az alkalmi vendéglátója lakásában talált ékszereket és műszaki cikkeket, sajátjainak gondolva azokat. A többi, összesen tíz bűncselekmény elkövetésekor egy-egy helyi ingatlan udvaráról, vagy ha talált nyitott ablakot, akkor az épületből is vitt mindent, amit elbírt a kerti kiskaputól kezdve a tévéig, válogatás nélkül.

A Hevesi Rendőrkapitányság kezdeményezte a többrendbeli lopással gyanúsított férfi letartóztatását, amelyet a bíróság január 12-én elrendelt.

(Főoldali képünk illusztráció Fotó: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában