Tüzek

2024.01.22. 16:56

Több tűzhöz is siettek a tűzoltók vasárnap Hevesben

Autó, gallyak és égéstermék is kigyulladt.

Heol.hu

A Lőrinci mellett kigyulladt autó

Forrás: Ládi László/Agria TV

Töb tűzhöz is riasztották a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazfógatóság tűzoltói vasárnap. Nagy Csaba szóvivő ismertette portálunkkal az eseményeket.

Gallyak égtek egy négyzetméteren Erdőtelek határában, délután. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. 

A kéményben lerakódott égéstermék gyulladt meg Gyöngyöspatán, a Béke téren, az esti órákban. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Az ingatlan más fűtéssel is rendelkezett, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség. 

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó éjszaka Lőrinci külterületén, a 21-es főút 8-as kilométerénél, az út mentén. A hatvani hivatásos tűzoltók vízsugárral oltották el a lángokat. A munkálatok idejére a főút forgalmát a füst és a keletkező gőz miatt le kellett zárni, az eset során senki nem sérült meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában