Kedélyek

2024.02.26. 16:59

Megtámadhatták a korábbi hatvani támadókat, lélegeztetőn van két férfi

Azok a férfiak lehetnek a sértettek most, akik ősszel a fegyveres támadásban is érintettek. Két férfit gázpisztollyal lőhettek meg, lélegeztetőn lehetnek információink szerint.

Szabadi Martina Laura

Portálunk információi szerint több férfit megtámadtak Hatvanban vasárnap délelőtt: két férfit gázpisztollyal lőhettek meg, s úgy tudjuk, őket altatásban tartják jelenleg.

Portálunkhoz eljutott információk szerint azok a férfiak a sértettek most, akik ősszel a fegyveres támadásban is érintettek, pontosabban elkövetők voltak. Akkor a Hatvani Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen, akik tavaly október 13-án éjszaka - botokkal, karddal, gumilövedékes és gázriasztó fegyverekkel – egy helyi család lakóházánál megjelenve rátámadtak az ott élőkre. A bántalmazás következtében nyolcan sérültek meg, közülük hárman súlyosan.

 A mostani esetről érdeklődtünk a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságon. Tájékoztatásuk szerint az említett esettel kapcsolatban a Hatvani Rendőrkapitányság indított felfegyverkezve elkövetett csoportos garázdaság bűntett miatt eljárást.

– A jelenlegi adatok alapján egy szándékosan előidézett közlekedési baleset résztvevői között alakult ki tettlegesség, a nyomozók 4 férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A kölcsönös bántalmazás során 5 fő szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést – írták.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás Shutterstock)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában