Borzalmas

2024.03.06. 12:21

Embert gázolt a vonat: késések vannak a hatvani vonalon

Az egyik vágányon szünetel a forgalom a helyszínelés ideje alatt. A Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között gázolt a vonat szerdán délben.

Heol.hu

A Keleti pályaudvarról 11:31-kor - Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenen át - a Nyugati pályaudvarra elindult Tokaj InterCity (IC 564) elgázolt egy embert a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső között. A helyszínelés ideje alatt - várhatóan 14-15 óráig - az egyik vágányon szünetel a forgalom a Keleti és Kőbánya felső között. Emiatt a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely és a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalakon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőkre, kimaradó vagy rövidebb szakaszon járó vonatokra lehet számítani szerda délután - írja közösségi oldalán a Mávinform.

hatvan, vasútállomás, hatvani vasútállomás
Embert gázolt a vonat, a hatvani vonalon késésekre kell számítani
Embert gázolt a vonat, a hatvani vonalon késésekre kell számítani
Forrás: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

A gázolásban érintett Tokaj IC (564) helyett, annak menetrendje szerint közlekedő mentesítővonat indul Miskolcról 13:29-kor - Nyíregyházán, Debrecenen át - a Nyugati pályaudvarra. Az utasait egy másik szerelvényre átszállítják a katasztrófavédelem munkatársai segítségével és visszaszállítják a Keletibe.

A katasztrófavédelem is megerősítette a hírt. Honlapjukon azt írják, hogy elgázolt egy embert egy vonat Budapest VIII. kerületében, az Asztalos Sándor út mellett, a Ciprus utca és a Sport utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiemelték a sínek közül, és átadták őt a mentőknek. A raj a szerelvény utasainak is segít átszállni az értük érkező mentesítő vonatra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában