Ideges lett

2024.03.11. 12:36

Kalapáccsal verte be élettársa autójának szélvédőjét egy férfi

Az utcán garázdálkodott egy középkorú férfi Egerben, akivel szemben az ügyészség nem emelt vádat, hanem egy év időtartamra feltételesen felfüggesztette az eljárást azért, mert úgy ítélte meg, hogy az esetében a jövőbeni magatartását illetően ettől az intézkedéstől kedvező hatás várható. Kalapáccsal vert szét egy szélvédőt.

Heol.hu

Az ügyészi határozatban szereplő tényállás szerint a terhelt tavaly, egy áprilisi estén az utcáról telefonon vitatkozott az élettársával, aki a saját lakásában tartózkodott – erről dr. Konkoly Thege László sajtószóvivő ügyész tájékoztatta portálunkat hétfőn. A ház előtt álldogáló gyanúsított a beszélgetés során olyan indulatba jött, hogy egy kalapáccsal beverte a nő közelben parkoló kocsijának a hátsó szélvédőjét. A büntetlen előéletű, beismerésben lévő tettes azóta megtérítette a kárt.

Kalapáccsal verte be élettársa autójának szélvédőjét a férfi
Kalapáccsal verte be élettársa autójának szélvédőjét a férfi
Forrás: Shutterstock

Amennyiben a férfit az elkövetkező egy évben a nyomozó hatóság nem gyanúsítja újabb bűncselekmény elkövetésével, úgy az ügyészség az eljárást megszünteti. Ellenkező esetben azonban vádemelésre kerül sor vele szemben az általa elkövetett garázdaság miatt.

Nem példa nélküli az ilyenfajta brutalitás, portálunkon is több ilyen esetről beszámoltunk már:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában