Bűnügyek

2024.04.05. 13:52

Lekapcsolták a rendőrök a négyszeresen körözött férfit

Hiába diktálta be más adatait, a készenléti rendőrök elfogták a négyszeresen körözött férfit. A gyöngyösi lakost pénzbírság meg nem fizetése és ittas járművezetés miatt is körözték.

Heol.hu

A Készenléti Rendőrség Rendészeti Igazgatóság Bevetési Osztályának járőrei április 2-án vonatkísérő szolgálatuk során a Gyöngyösről a Budapest Keleti pályaudvarra közlekedő vonaton igazoltattak egy utast – tájékoztat a Police.hu. Mint megtudtuk: a 35 éves férfinél nem volt személyazonosító okmány, ezért az általa bediktált adatokat a rendőrök ellenőrizték és megállapították, hogy nem a saját adatait adta meg, mivel nem hasonlított a nyilvántartásban szereplő képre. Amikor kérdőre vonták a férfit, beismerte, hogy a testvére adatait használta, mivel őt körözik.

A valós adatok ellenőrzését követően a rendőrök megállapították, hogy a Gyöngyösi Rendőrkapitányság három körözést adott ki ellene pénzbírság meg nem fizetése, valamint a Gyöngyösi Járásbíróság járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt.

A készenléti rendőrök elfogták a gyöngyösi lakost, majd előállították a Hatvani Rendőrkapitányságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában