Baleset

2024.04.11. 19:07

Százak imádkoznak a recski lányért, aki súlyosan megsérült a horrorbalesetben

Súlyosan megsérült egy középiskolás lány a Recsk és Sirok között történt balesetben.

Heol.hu

Százak imádkoznak a recski lányért, aki súlyosan megsérült a horrorbalesetben

Forrás: Nagy Sándor/Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk, Sirok és Recsk között történt közlekedési baleset még vasárnap délután. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, a balesetben, mely vélhetően szabálytalan előzés miatt történt, ketten sérültek meg, s az egyik autó fejtetőre állt.

– A biztonsági öv, ha be lett volna csatolva, nem esett volna ki a súlyos sérült Recsk határában. Recskiek is érintve voltak – fogalmazott akkor a település első embere a Facebookon.

Az egyik kocsiban valóban egy helyi fiatal, az alig 18 éves Cs. Borostyán ült. A még szakközépiskolába járó Borostyán jelenleg is kórházban fekszik, a Bors információi szerint állapota ugyan súlyos, de stabil. A rendészeti őr szakra járó lányért most százak imádkoznak: 

Minden erőnkkel imádkozunk azért, hogy felgyógyuljon. Nagyon súlyosan megsérült. Minden reményünk abban van, hogy Borka erős lány, fel fog épülni

- mondta a lány egyik ismerőse a hírportálnak.

Hozzátette, hogy Borostyán imád iskolába járni, jó tanuló, rendészeti őr szakon tanul az intézményben. Borostyán édesanyja bízik abban, hogy lánya amazonként fog harcolni a gyógyulásért:

Tudom, hogy meg fogsz gyógyulni, mert te vagy az én szépséges hercegnőm. Szükségünk van rád, gyorsan épülj fel, kincsem

- írta az asszony szívszorító posztjában.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában