Heves megye

2017.07.20. 21:13

Szolgálatban a Tiszánál – Videó

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság újabb kisfilmje.

Munkában a megyei vizeken is Fotó: police.hu

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság a turisztikai idényben megnövekedett rendőri feladatok eredményes végrehajtása érdekében jött létre és a Tisza-tó, illetve vonzáskörzetében működő rendőrkapitányságok tevékenységét hangolja össze, amely a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság irányításával valósul meg a 2017. évben – olvasható a police.hu-n.

Közölték: a Bizottság célja, hogy a turisztikai szempontból frekventált helyeken és az idegenforgalmi szempontból jelentős területeken bekövetkező bűncselekményeket és szabálysértéseket megelőzze, illetve felderítse, valamint a régióban élő lakosság, valamint a turisták biztonságának növelése érdekében a rendőri feladatokat egységesen, hatékonyan és szakszerűen hajtsa végre.

A régióban szolgálatot teljesítő rendőrök mindent megtesznek – elsősorban a segítő – útbaigazító jelenlétükkel – az itt lakó és ide látogató vendégek biztonságának növelése érdekében.

A rendészeti feladatok mellett, kiemelt feladatának tekinti a Bizottság, hogy minden rendelkezésére álló kommunikációs csatornát igénybe véve a fenti célokat szolgáló bűn és baleset-megelőzési felhívásokat tegyen közzé.

Munkában a megyei vizeken is Fotó: police.hu

Ez évi terveink között szerepel továbbá, a közösségi médiában történő hangsúlyosabb megjelenés is, ahol videós és fotós bejegyzéseinkkel engedünk majd bepillantás a műhelytitkokba is.

Szerdán például a Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság újabb kisfilmje került publikálásra a Heves megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos prevenciós Facebook-oldalán – igencsak látványos formában. Most ezt közöljük:

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában