gyöngyös

2017.08.17. 17:03

Digitális felzárkóztatás kis- és közepes vállalkozásoknak

A városba érkezett csütörtökön a Digital Workshop országos program.

H.É.

A Google Magyarország társadalmi szerepvállalása jegyében az idén indította el a Digital Workshop országos programot. Augusztus 17-én Gyöngyösre érkeztek a szakemberek, akik délelőtt tíz órától délig a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gyöngyösi képviseletének épületében tartottak előadást – tudatta Tóth Gabriella, a HKIK gyöngyösi kirendeltségvezetője.

Cégvezetőket, marketingeseket várnak Fotó: MW

A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. A workshopon egyszerű és érthető online tananyagokkal segítik azokat a KKV-kat, akik szeretnék jobban megismerni az internet adta lehetőségeket, így növelve forgalmukat.

Az ingyenes előadáson azokra a területekre fókuszálnak, amelyek igazán fontosak a kezdeti siker megalapozásához. Elsősorban cégvezetőknek vagy kis- és közepes vállalkozások marketingterületéért felelősöknek ajánlják a programot. Ám hasznos tanácsokkal szolgálhatnak magánszemélyeknek is, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak is, akik már belevágtak, de vezetési-, marketingeszközökre vagy inspirációra van szükségük.

H. É.

Címkék#gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában