eger

2017.12.22. 13:52

Bv-dolgozók adtak ajándékot a kórháznak

Hűtőszekrényt és mikrohullámú sütőt ajándékoztak a Heves Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet dolgozói az egri Markhot Ferenc Kórház Gyermekosztályának és a Hospice osztálynak pénteken délelőtt.

M. Z.

Örömmel fogadták a szép gesztust a kórház dolgozói Fotó: Korsós Viktor

A Gyermekosztály vezetője, Prof. Dr. Barkai László megköszönte azt a támogatást, amit az intézet az egész évben nyújtott a kórháznak. Mint ismert: a fogvatartottak például rendszeresen rendbe teszik a Börtön a városért keretében az egészségügyi intézmény területét, környékét.

– A mai alkalom azonban más – tette hozzá a főorvos. – Rendhagyó, hiszen az intézet dolgozói a saját bérükből adtak ajándékot célzottan a Gyermek- és a Hospice osztálynak.

Örömmel fogadták a szép gesztust a kórház dolgozói Fotó: Korsós Viktor

A bv-dolgozók nevében Gyenge-Bíró István bv. ezredes, az intézet parancsnoka adta át az adományozólevelet és az eszközöket az osztályok képviselőinek a további jó együttműködés reményében.

Mint megtudtuk, a Gyermekosztályon a hűtőszekrény az egészségügyi ellátást szolgálja majd: gyógyszereket és egyéb készítményeket fognak tárolni benne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában