karácsond

2018.01.04. 22:23

Sárba ragadt a mentő Karácsondon

A járművet traktor segítségével kellett kihúzni.

HEOL

A mentőt traktor segítségével szabadították ki a sárból Fotó: Somogyi Ádám/Facebook

Elakadt a betegszállító a sárban a Heves megyei településen. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem életveszélyben lévő beteget vitt – számolt be róla az agriatv.hu.

A járműt végül traktorral kellett kihúzni. A helyiek arra panaszkodnak, hogy az út állapota már sok éve okoz hasonló problémákat.

A mentőt traktor segítségével szabadították ki a sárból Fotó: Somogyi Ádám/Facebook

A kialakult helyzettel kapcsolatban megkerestük Karácsond polgármesterét, Földi Csabát, aki azt mondta: – Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a Deák Ferenc út azon szakaszán élők is biztonságosan tudják megközelíteni otthonukat. Ebben az évben az utat fel fogjuk újítani, de amíg az időjárási viszonyok nem megfelelőek, a munkálatokat nem tudjuk elkezdeni. Addig is a lakók türelmét és megértését kérjük. Való igaz, hogy a település úthálózata jelentős elmaradottságokkal bír, ez viszont nem új dolog, hanem több évtizedes probléma. 2010-ben jelentősen elmaradott infrastruktúrát vettem át elődeimtől, több évtizedes lemaradást pedig hét év alatt nem lehet egyszerre behozni.

Címkék#Karácsond

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában