egerfarmos

2018.01.24. 13:59

Út épült pályázati pénzből, felavatták

Több mint 17 millió forintos fejlesztés valósul meg a településen.

S. S.

Fotó: Beküldött

Új utat avattak hétfőn a településen. Az ünnepi eseményen részt vett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott. A térség országgyűlési képviselője rövid beszédében utalt arra, hogy a helyben élő polgárok az utak és a járdák felújítását, illetve az új utak építését tartják a legjelentősebbnek.

– Ezért is tartom fontosnak, hogy végre megvalósul a megyeszékhelyt az autópályával összekötő 25-ös út, és ezért is nagyon fontos, hogy Egerben egy egymilliárd forintos út- és járdafelújítás folyik, aminek az első üteme már be is fejeződött – ­mondta a honatya, akinek a szavai szerint Egerfarmosnál ez a történet a Belügyminisztérium pályázata jóvoltából valósulhatott meg.

Fotó: Beküldött

Petrik László polgármester az eseményen elmondta, hogy erre a programra, az 14,5 millió forintot nyertek. Út, járda és útfelújítás, valamint a csapadékvíz-elvezető árok lefedése valósul meg.

Utalt arra, hogy az önkormányzatnak két és fél ­millió forint önerős részt kellett vállalnia, így összességében több, mint 17 millió forintos fejlesztés valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában