Kompolt

2018.06.06. 15:16

Beteg fiúnak szereztek örömet

Egy háromkerekű motorral vonult be a boconádi kisfiú.

S. S.

Együtt örült a vendég és a házigazda Beküldött fotó

Rendhagyó gyermeknapot tartottak múlt pénteken a Kompolti Gyermekkertész Óvodában. Oroszné Majdán Katalin intézményvezető a kezdeményezés különlegességéről elmondta, hogy náluk az óvodában csaknem öt éve elkezdődött egy, a növendékeik szociális érzékenységét fejlesztő jótékonysági program.

– Ezen a napon Nyírő Lázár daganatos, boconádi kisfiút hívtuk meg a rendezvényünkre, akit élményekhez szerettünk volna hozzájuttatni. Az óvoda partnere az Oláh László vezette verpeléti Moto Caritas Alapítvány. Ők reggel korán motorosokkal elmentek Boconádra, becsengettek a kisfiúhoz és áthozták hozzánk. A szülei, testvére is elkísér­hette – mondta az óvodavezető.

A motorosok az ország több településéről jöttek, egy egész karavánnal kísérték a fiút. Volt egy hatalmas háromkerekű motor, amibe átszállt, a polgárőrök is segítettek, és így vonult be az udvarra.

Együtt örült a vendég és a házigazda Beküldött fotó

– Nagyon izgult Lázár, nagyon várta ezt a napot. Sorfalat álltunk, köszöntöttük, az egész napját velünk töltötte, tiszteletbeli tagunkká fogadtuk – tette hozzá Oroszné.

 

 

Címkék#Kompolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában