Sirok

2018.07.29. 11:30

Ezreket vonzott a motorostalálkozó: mutatjuk, mekkora buli volt

Idén sem csalódtak a motorsport és kemény rock szerelmesei, akik az elmúlt napokban a Siroki Motoros Hetet választották kikapcsolódásként.

B. K.

A nonstop bulihoz ideális helyszínen, a Kútvölgyi Pihenőparkban ezúttal is ezrek ütöttek sátrat, hogy az egy hét során kétkerekű járgányaikkal bejárják a környéket, s a hideg sörök mellett új barátságokat kössenek.

Farkas Gábor, főszervező érdeklődésünkre elmondta, a hét a várakozásnak megfelelően alakult. Rengetegen jöttek el, kitűnően szórakoztak a résztvevők. Az éjszakába nyúló rockkoncertek, a napközbeni motoros túrák, a látványos versenyek az utolsó napokban ezreket vonzottak a parkba.

 

Tuza Gábor polgármester azt emelte ki, hogy a község számára fontos rendezvényről van szó, hiszen annak szervezésekor, lebonyolításakor rengetegszer elhangzik Sirok neve, ami egyre vonzóbbá és ismertebbé teszi a települést. A helyi kereskedelmi és vendéglátó egységek üzemeltetőinél ilyenkor megugrik a forgalom, az önkormányzat pedig az iparűzési, s az idegenforgalmi adóból profitál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában