Példamutató

2018.08.06. 14:00

Babát tervez a rákkal küzdő fotómodell

Rengeteg új tervvel vág neki az új életnek a csinos modell, aki nemrég még egy szépségversenyen is megmérettette magát annak ellenére, hogy halálos betegségben szenved.

Heol

Korábban számoltunk be arról, a huszonhat éves, gyöngyösi származású Szűcs Adriána tavaly vette észre, hogy csomó van a mellében. A fiatal lány azóta küzd az életéért és nem adta fel hivatását, a modellkedést sem.

A fiatal lány a nool.hu-nak elmondta: az elmúlt időszak nagyon nehéz volt a számára, hiszen a rendszeres orvosi vizsgálatok mellett folyamatos kemoterápiás kezeléseken vett részt, de mostanra sokkal jobban érzi magát és a mellében lévő csomó is sokkal kisebb lett. A közelmúltban pedig részt vett az idei Miss Balaton szépségversenyen, amelyen bekerült a legjobb huszonnégy versenyző közé.

Az utolsó fotó, amin a saját hajával látható Adriána Fotó: Laufer Erzsébet

A fiatal lány életében jelenleg a gyógyulás a legfontosabb. A közelmúltban túl is esett az első műtéten, amely során egy úgynevezett expandert helyeztek a beteg mellébe. Ennek az a célja, hogy a bekerülő implantátumra a bőr szépen ráfeküdjön. Szerencsére a beavatkozás során nem lépett fel komplikáció. A következő műtét során implantátumot helyeznek a mellébe, majd eltávolítják a másik mellét is megelőzés céljából.

– Nem félek a beavatkozásoktól, de már várom, hogy mindegyiken túlessek. Most egy nagyon szoros kontroll következik az előttem álló időszakban – mesélte Adriána a portálnak.

A modell kitért arra is, amennyiben a jövőben nem merül fel semmilyen egészségügyi probléma, akkor a kemoterápiás kezelés utolsó napját követő két év elteltével próbálkozhat kedvesével a családalapítással, ugyanis mindketten vágynak egy gyermekre.

Ajánlófotó: Dévai Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában