gyöngyös

2018.08.30. 18:03

Burgonyát és tűzifát is kapnak a családok

Tűzifa-támogatásban mintegy háromszáz család részesülhet.

H. É.

Az új parkolási rendelet is napirendre került a gyöngyösi képviselő-testület augusztusi, rendkívüli ülésén – tájékoztatta portálunkat az önkormányzat sajtóreferense. Pifkó Tamás elmondta, a képviselő-testület korábban döntött arról, hogy feltételekhez kötött várakozási övezetet alakít ki a buszpályaudvar és a toronyház környékén.

– Legfeljebb két órán át várakozhatnak ingyenesen ezeken a területeken az autósok, míg a lakástulajdonosok kártyát kapnak, amivel korlátozás nélkül parkolhatnak. A változások szeptember 15-től lépnek életbe. A képviselők arról is döntöttek, hogy a szabályszegőkre a rendeletmódosítás szerint öt és kétszázezer forint közötti büntetést róhatnak ki a közterület-felügyelők. Hozzátette, a grémium több mint hétszázezer forint támogatást hagyott jóvá négy alapítvány számára, és döntött a tűzifa- illetve burgonyatámogatásról is. Tűzifa-támogatásban mintegy háromszáz család részesülhet. Étkezési burgonyát várhatóan mintegy ezer család részére tud biztosítani az önkormányzat.

Címkék#közélet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában