KEREKHARASZT

2018.08.19. 10:46

Megújul a Herédre vezető összekötő út

Szabó Ádám polgármester reményei szerint tanévkezdéskor az iskolabusz már a felújított ­herédi úton szállíthatja a gyermekeket.

T. O.

Az M3-as autópályával részben párhuzamos – a szomszédos Herédet a sztrádával is összekötő – rész már nagyon rossz állapotú volt, ám ezekben a napokban teljesen rendbe teszik. Addig néhány helyen félpályás, a fenyőharaszti elágazó közelében pedig egész pályás lezárásra számíthatnak a közlekedők. Ám megéri a várakozás, hiszen a megújult aszfaltcsík a biztonságos és gyors haladást segíti majd.

A Csillagfény Óvodát is felújítják az elkövetkezőkben a községben. Erre Szabó Zsolt országgyűlési képviselő közreműködésével 63 millió forint támogatást nyertek. A munkálatok nyomán az intézmény a tervezettnél csaknem két héttel később, várhatóan a jövő héttől fogadhatja a kicsinyeket, de a polgármester úgy látja, a szülők türelmesek, mivel a gyerekek az eddigieknél jóval korszerűbb körülmények között tölthetik majd mindennapjaikat.

Ugyanitt jövőre tornaszoba is épül, amire 30 millió forintot nyertek.

Címkék#Heréd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában