Eger

2018.09.30. 12:18

Hello Harlekin: átadták a bábszínház megújult épületét

Ünnepélyes megnyitó keretében adták át a Harlekin Bábszínház megújult épületét szombat délelőtt.

Sz. K.

Éry-Kovács András, a bábszínház igazgatója beszédében elmondta, kívül-belül megújultak, s ugyanezt a látványvilágot viszi tovább a társulat amíg csak élnek, s dolgoznak ebben a színházban. Az évadnyitó családi napon az összes rendezvényt ingyenesen látogathatták az érdeklődők, egész nap előadásokkal, koncertekkel és kézműves foglalkozásokkal várták a család minden tagját.

A program a megnyitót követően A mindentlátó királylánnyal, a Gyermekbábosok Országos Fesztiváljának díjnyertes darabjával indult a celldömölki Tücsök Bábcsoport előadásában. Majd ezt a Kukucs előadás követte, mely a játszani vágyó három év alatti csöppségeknek és szüleiknek szólt. A rendezvény a Stop című kortárs magyar drámával zárult. A mű Grecsó Krisztián darabja a hintákról, apákról és szerelmekről Hrutka Róbert zenéjével fiatal felnőtteknek és szüleiknek. A nap folyamán játékok és kézműves foglalkozások vártak mindenkit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában