EGER

2018.10.12. 10:36

Családbarát munkahely az egri törvényszék

Már másodszor kapták meg ezt a kitüntető címet.

M. H.

Az idén már második alkalommal­ nyerte el az ­Egri Törvényszék a Családbarát munkahely címet. Az ­Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő hirdetett nyílt pályázatot családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására.

Dr. Bálint Tünde és dr. Törökné dr. Vincze Csilla veszi át a díjat

Az Egri Törvényszék az elmúlt években nagy figyelmet fordított a családbarát intézkedésekre. Ezek segítettek a bíróságon dolgozó, kisgyermekeket nevelő családok mindennapi életszervezési problémáinak megoldásában, lehetővé tették a kisgyermekek mellől a bíróságra ­visszatérő anyukák munkába állását, valamint azt, hogy a gyermek mellett az otthon töltött időtartam alatt is követhessék a jogszabályváltozásokat.

Az Egri Törvényszéken kiemelten törődnek azzal, hogy enyhítsék a bíróságon dolgozókra nehezedő fizikai és pszichés megterhelés következményeit, csökkentsék a stresszt. Az egészség megőrzése érdekében a mozgás elengedhetetlen, ezért kialakítottak egy sportsarkot is a szabadidő aktív eltöltésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában