Fiatal Vállalkozói Napok

2018.11.13. 14:41

Egerben is programokkal várják a fiatal vállalkozókat

A Fiatal Vállalkozók Hetéhez csatlakozva Eger is programokkal várja az ifjúságot.

Sz. K.

Az Y Vállalkozói Egyesület, az Input Program valamint a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében rendezik meg a Fiatal Vállalkozói Napokat kedden és szerdán. A ma délelőtti megnyitón Kovács-Csatlós Tamás tanácsnok köszöntötte a résztvevőket az Uránia moziban.

– Helyi képviselőként az a célunk, hogy növeljük a város fiatalokat megtartó képességét. Az elmúlt években az Y Vállalkozói Egyesületet 15-15 millió forinttal támogatta az önkormányzat, hogy ilyen, és ehhez hasonló rendezvényekkel járuljanak hozzá ahhoz, hogy valóban vonzó legyen Eger, és alternatíva legyünk egy fiatal számára, hogy itt maradjon, vagy tanulmányait befejezve hazatérjen a városba. Ez az egyesület számos olyan programot kínál, mely által tényleg vonzó lehet Eger az ifjak számára – fogalmazott. Kiemelte, a rendezvény ez alatt a két nap segítségére lehet a fiataloknak, hogy elérjék kitűzött céljaikat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában