Ostoros

2018.11.07. 09:59

Egerben tanulnak az ostorosi diákok

A héten Egerbe helyezték át az oktatást az ostorosi iskolából az intézmény felújításának befejezéséig, jövő­ héttől azonban a megszokott mederben folytatódik a tanítás – tájékoztatta lapunkat az Egri ­Tankerületi Központ igazgatója.

Süli K.

Ballagó Zoltán elmondta, az Egri Kemény Ferenc Sportiskola és Általános Iskola Ostorosi Tagiskolájának belső felújítási munkálatai gyakorlatilag befejeződtek, kisebb javítások vannak még hátra, melyek a szerződés szerinti határidőre, azaz november 10-re elkészülnek.

Közlése szerint a szülői munkaközösséggel arról állapodott meg a tankerület, hogy november 5. és 9. között a tanítást Egerben oldják meg, az Agria TISZK-ben helyezték el a tanulókat, akiket a pedagógusok felügyelete mellett reggelente és tanítás után a tankerület autóbuszával szállítanak, a diákok étkeztetését az Eszterházy Étteremben biztosítják. Az igazgató aláhúzta, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a felújítási munkálatokat követően az ostorosi tanulók egy megújult, szép intézményben tanulhassanak.

Az iskolában még nyáron kezdődtek felújítási munkálatok, többek között megújul az épület teljes tetőszerkezete, de néhány tantermet is kifestenek, és a padlóburkolatot is cserélik. A szülők néhány hete aggodalmukat fejezték ki a felújítás megtorpanása miatt, kiderült, pár alapanyag beszerzési ideje megnőtt, ezért lassan haladt a tető cseréje, de november 10-re minden felújítási munkálatot befejeznek a szakemberek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában