kompolt

2018.11.14. 19:03

Módszertani központ a kompolti óvoda

Újabb nagy projektbe kezdett a község óvodája.

S. S.

Az Oktatási Hivatal jóvoltából vesznek részt a 2020-ig tartó esélyteremtő óvoda elnevezésű EFOP-os pályázatban. Most egy több mint félmillió forintos fejlesztésre nyílik lehetőségünk, egyebek között mozgásfejlesztő eszközök beszerzését oldhatjuk meg az összegből – tudatta az intézmény vezetője. Oroszné Majdán Katalin emlékeztetett: már korábban is vettek részt felzárkóztatást, esélyegyenlőséget célzó programban, a mostani azonban egy fontos mérföldkő a munkában.

– Különlegesnek nevezhetem az Oktatási Hivatal felkérését, amelynek révén módszertani központként szerepelünk Heves és Nógrád megyében. Ennek részeként képzéseket hoznak ide, más intézményekből jöhetnek hozzánk kollégák, akik bemutatófoglalkozásokon vehetnek részt. Ezeken az alkalmakon megismerhetik a munkánkat, módszereinket, hogy milyen esélyteremtő gyakorlatokat vezettünk be. Egy falusi óvoda számára igen nagy dolog ez, a szakmai munkánk elismerése – fogalmazott az intézményvezető.

Címkék#Kompolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában