Felajánlás

2018.12.06. 15:05

Maci akció: jubileumi gyűjtés indult Egerben

Az akciót tizenötödik alkalommal hirdették meg, idén a megszokott kettő helyett hét helyen fogadják a felajánlásokat.

Süli K.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Korsós Viktor

Ismét meghirdette Maci Akcióját a Round Table Hungary 3-as Egri asztala, a szervezet idén egy hordozható ultrahang készülékre gyűjt, amelyet a Markhot Ferenc Oktatókórház Sürgősségi Betegellátó osztályának szánnak. Az akciót tizenötödik alkalommal hirdették meg, ebben az évben a megszokott kettő helyett hét helyen fogadják a felajánlásokat.

Tavaly több mint egymillió forintért videolaringoszkópot vett a kórháznak a szervezet (Fotó: Korsós Viktor)

 

– Mától egészen december 16-ig tart az akciónk, 1,4 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ennyibe kerül egy hordozható ultrahang készülék. December 13. és 16. között az Agria Parkban, és a Tesco Hipermarket üzletsorán fogadjuk az adományokat, december 7. és 16. között pedig a belvárosban a Depressoban, a Manooka Kávézóban, a Széchenyi úti Update üzletben, a Tinódi úti Barber Shopban és a Mátyás király úton, a Promtherm Agria üzletében. Minden helyszínen kihelyeztünk egy adománydobozt, ebbe lehet beletenni a felajánlott összeget, cserébe pedig egy macit adunk ajándékba a jótékonykodóknak, de van olyan üzlet, ahol egyéb meglepetéssel is készülnek – részletezte Kun Frigyes. A szervezőbizottság tagja kiemelte, az előző években nagy volt az adományozási kedv, idén is ebben bíznak. Hozzátette, a készüléket januárban rendelik meg, előreláthatólag márciusban tudják átadni a kórháznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában