hatvan

2018.12.21. 19:35

Rendre egyeztetnek a kórház vezetésével

Ünnepi pillanatokkal kezdődött a képviselő-testület idei utolsó tanácskozása Hatvanban.

T. O.

Átadták a Dr. Papp Zoltán-emlékgyűrűt, amit a városért és a lakosságért kiemelkedő tevékenységet végzők kaphatnak meg; azok, akik helyi intézménynél kiemelkedő színvonalon végezték munkájukat. Idén Kovács Sándor, az építéshatósági osztály vezetője és Petrovics Géza, a Hatvani Szolgáltató Intézmény közalkalmazottja részesült az elismerésben. Kitüntették emellett a Hatvani Bajza József Gimnázium és Szakgimnázium növendékeit is, akik nemrégiben ötödikek lettek az első Diplomácia és protokoll elnevezésű versenyen.

Az eseményen terítékre került, hogy december elsejétől a DISZI előtt és a Bástya úton fizetőssé vált a parkoló. Utóbbi kapcsán felmerült, a város tárgyalna a kórház vezetésével annak érdekében, hogy a gyógyintézmény dolgozóinak a parkolására megoldást találjanak. A testületi ülésen jelen volt dr. Stankovics Éva, a kórház főigazgatója is, aki szóbeli megállapodást kötött a város vezetésével, hogy ezentúl havi rendszerességgel találkoznak majd, s a kórházat érintő ügyekről közösen tárgyalnak.

A polgármester (középen) és a kitüntetettek Fotó: Albert Péter/Heves Megyei Hírlap

– A jövőben is számítok a kórházvezetés nyitottságára. A párbeszédben hiszek, a célom, hogy a kórházban dolgozók és az oda gyógyulni térők érdekei érvényesülhessenek – tudatta a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik