felújítás

2018.12.09. 14:45

Térköveznek a tenki községháza körül

Hamarosan teljes egészében térkőburkolat veszi körül a községházát.

Sz. K.

Egységes térkő veszi majd körül az épületet

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

Az önkormányzat idén a Start-munkaprogramban a polgármesteri hivatal körüli területen rendbe teszi a járdákat – tájékoztatta a Heolt Szopkó Tamás polgármester.

– Térkövet teszünk le, ügyelve arra, hogy épület körüli terület megjelenése egységes legyen. A munkálatokat a községháza felújítását követően, még decemberben elkezdjük, s az idén be is fejezzük – fogalmazott a községvezető.

Egységes térkő veszi majd körül az épületet
Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

Hozzátette, korábban is úgy tervezték a járda építését, hogy mellette meg tudják oldani a vízelvezetés problémáját is. Ezért a rekonstrukció során új ereszcsatornát alakítottak ki.

– Saját erőből a csapadékvizet az épülettől távolabbra vezettük el, ebbe a közfoglalkoztatottak is besegítettek – mondta el Szopkó Tamás.

Ismertette továbbá azt is, hogy a terület többi részét a közelmúltban tették rendbe önerőből, aminek köszönhetően a mozgáskorlátozottak ezentúl már könnyebben juthatnak be a községházára. Így már csak a korlát felszerelése maradt hátra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában