Educatio

2019.01.15. 09:22

Az egri egyetem is bemutatkozott Budapesten

Az Eszterházy Károly Egyetem idén is részt vett az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon Budapesten.

M. H.

Rendkívül népszerű volt az EKE standja

Fotó: Kakuk Dániel

Az érdeklődők az egyetem standjánál az oktatóktól és hallgatóktól részletes tájékoztatást kaphattak az intézmény képzéseiről – számolt be az egyetem honlapján.

Idén közel kétszáz kiállító, ötven hazai és külföldi felsőoktatási intézmény mutatkozott be, köztük az Eszterházy Károly Egyetem egri, gyöngyösi, jászberényi és sárospataki campusa is.

Rendkívül népszerű volt az EKE standja Fotó: Kakuk Dániel

Az Eszterházy Károly Egyetem standjánál az érdeklődő fiatalok, szülők és pedagógusok egyaránt feltehették az őket foglalkoztató kérdéseket, oktatóink és hallgatóink pedig személyre szabott tanácsokkal látták el őket. Az Educatio első napján részt vett dr. Liptai Kálmán rektor is, aki csatlakozott a csapathoz és válaszolt az érdeklődők kérdéseire.

A kiállításon idén kiemelt figyelmet kapott az MTMI (Matematikai, Természettudományi, Műszaki és Informatikai) szakok népszerűsítése. A természettudományi tárgyakat népszerűsítette az Educatio kiállításon a Varázstorony is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában