Helyi közélet

2019.01.18. 19:10

Gazdasági évértékelő és díjeső Gyöngyösön

A béke és összefogás kell továbbra is a városba.

H. É.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– A béke és az összefogás megőrzése az elmúlt esztendő legfontosabb eredménye és az ideinek is ez az egyik nagy feladta – hangsúlyozta évértékelő beszédében a Gyöngyös polgármestere. A hagyományokhoz híven idén is ünnepélyes keretek között értékelte a 2018-as évet Hiesz György, aki a Mátra Múzeumban megtartott eseményen a múlt év fontosabb feladatai mellett az idei önerős és uniós beruházásokról is beszélt.

 

Már hagyomány az is, hogy ezen a napon adják át az önkormányzat és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által alapított díjat, a Gyöngyös Város Gazdaságáért Védjegyet. Idén nagyvállalat kategóriában a Bezzegh Kft., kis-és középvállalkozásként a Gyöngyösi TV Nonprofit Kft. és mikro vállalkozás kategóriában a Benevár Vendéglátó Bt. kapták meg. Az esemény alkalmat adott arra is, hogy díjazzák a város legkiemelkedőbb sportolóit is.

Az „Év Utánpótlás Leány Sportolója” Csiszár Vivien, az „Év Utánpótlás Fiú Sportolója” Magda Boldizsár. Az „Év Utánpótlás Csapata” a Berze Nagy János Gimnázium V. korcsoportos fiú strandröplabda csapata. Az „Év Férfi Sportolója”kitüntető címet Mozsár Alexnek adományozták és az „Év Sportszakembere” Veress András, úszóedző lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában