Termál Völgy

2019.01.21. 10:23

Még ebben az évben megépül a lakópark Demjénben

102 új otthon épül a demjéni Termál Völgyben.

Süli K.

Év végére elkészülhet a település legújabb lakóparkja, 102 otthon épül a demjéni Termál Völgyben – tájékoztatta a Heolt Fodor Géza. A település vezetője elmondta, lakossági fórumon már tájékoztatták a helyieket a részletekről, és a rendezési terv a lakópark építése miatt szükséges módosításairól. Aláhúzta, örülnek az új projektnek, amelyet kiemelt beruházásként kezelnek, hogy a megfelelő ütemben haladhassanak a munkálatok.

A beruházó tavaly októberben jelezte építési szándékát az önkormányzatnak, a település vezetése gyorsított ütemben tárgyalta a részleteket, és zöld utat adtak a projektnek. A lakópark a fürdő közvetlen szomszédságában helyezkedik majd el, 28, 42,5 illetve 54 négyzetméteres lakások épülnek benne.

Fodor Géza a demjéni kerékpárút korábban kérdésessé vált, harmadik szakaszáról is szólt. Mint mondta, elkészültek az új tervek, már csak a hatóságoktól függ, engedélyezik-e a bicikliút a hagyományostól némileg eltérő kivitelezését. A legközelebbi testületi ülésen szeretnének dönteni a szakasz sorsáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában