jelentkezz!

2019.01.24. 20:11

Tündérszépek: plusz két hetet kapnak Heves megye szépségei!

Meghosszabbítottuk a Tündérszépek jelentkezési határidejét, így február 10-ig van lehetőség jelentkezni hárommilió forintos összdíjazású szépségversenyünkre.

HEOL

Hárommillió forintért versenyeznek a Tündérszépek, ugyanis 2019-ben az ország 13 megyéjében, közte Heves megyében is, háromfordulós szépségversenyen keresik az egyes megyék, régiók, majd a 13 megye Tündérszépét. Meghosszabbított határidővel, február 10-ig várjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Tündérszépek szépségversenyén.

A jelentkezési határidő meghosszabbításával párhuzamosan módosult a megmérettetés játékszabályzata is, amely ide kattintva érhető el. A Tündérszépek versenyre Heves megyében állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező, valamint a megye területén született hölgyek, vagy az itt található oktatási intézmények hallgatói jelentkezhetnek, akik a jelentkezés idején már betöltötték a 16. életévüket, de a döntő napjáig nem töltik be a 30. életévüket.

Magicz Mirtill a 2018-as Magyarország Szépe címért indult harcba, és bekerült a legszebb tizenhat lány közé. A mezőkövesdi, de Egerben tanuló lány elárulta: az országos versenyre hirtelen ötlettől vezérelve jelentkezett, sosem tervezte, hogy részt vesz rajta. Végül szinte majdnem az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy benevez rá. Mirtill ugyancsak arra biztatja megyénk szépségeit, hogy bátran mérettessék meg magukat, hiszen, mint mondta:

„Semmit nem veszíthetsz azzal, ha jelentkezel! Ez tényleg egy életre szóló élmény, amit senki nem vehet el tőled. Olyan emberekkel találkozhatsz, akik arra sarkallnak, hogy mindig egyre jobb legyél, küzdj az álmaidért és soha ne add fel!”

Jelentkezzetek és biztassátok nevezésre tündérszép ismerőseiteket, hiszen az élmények és dicsőség mellett mind a három fordulóban értékes nyeremények illetik meg a legjobban szereplő hölgyeket, összesen több mint 3 millió forint értékben.

Szépségverseny milliókért

Jelentkezz vagy szólj tündérszép ismerősödnek, hogy jelentkezzen ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában