EVAT

2019.01.28. 20:00

Van még kapacitás a távhőközpontban

Hatékonyan működött 2018-ban az EVAT Zrt. – derült ki a hétfőn megtartott sajtótájékoztatón, melyen Kis-Tóth ­Roland vezérigazgató és dr. Turcsányi Dániel vezérigazgató-helyettes adott átfogó tájékoztatást a cég tavalyi tevékenységéről.

L. R.

Kis-Tóth Roland beszámolója szerint a tevékenységi kört két új tétellel bővítették: bevezették az időseket segítő életjáradéki szolgáltatást, és részt vállaltak a társasházak közös képviseletében. A vezérigazgató kiemelte, szolgáltatásaik sikerét nem a bevételben, hanem a hatékonyságban és takarékosságban mérik, de büszkék a cég stabil gazdasági helyzetére, mely számos beruházást lehetővé tett az elmúlt évben is.

– Több mint 400 millió forint értékben fektettünk be, egyrészt az ingatlanállományt gyarapítva, másrészt energiahatékonyságunkat növelendő. Ennek érdekében rekonstrukcióra és kazáncserére került sor a hőközpontban – mondta el Kis-Tóth Roland. Kiemelte: a múlt évben egy tizennégy lakásos társasházat csatlakoztattak a távhőrendszerre, de a bőséges kapacitás jobb kihasználása érdekében további összekötéseket is terveznek a jövőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában