Round Table Hungary

2019.02.21. 17:08

Padokat, székeket kapott az Egri Waldorf iskola

Használt, de nagyon jó állapotú iskolabútorokat – tantermi székeket, padokat, sporteszközöket – kapott az Egri Waldorf Általános Iskola és a gyöngyösi Egressy Béni Általános Iskola.

M. H.

A gyerekek hatalmas örömmel fogadták az ajándékokat Fotó: Korsós Viktor/Heves Megyei Hírlap

A felajánlás a Round Table Hungary 3-as egri asztalának ingolstadti testvérasztalától érkezett, az egri csoport a szállításban segített. Nagy Adrián, a Round Table Hungary 3-as egri asztala elnöke elmondta, Egerben három, Gyöngyösön két termet sikerült berendezni ezekkel a bútorokkal.

– Sok iskola jelentkezett a bútorokért, nehéz volt dönteni, ki kapja. Padokat, székeket és táblákat adhattunk át. Örömmel láttuk, hogy a gyerekek mennyire boldogan vették birtokba ezeket az eszközöket – fűzte hozzá Nagy Adrián.

Zelenszki Andrea, az intézmény iskolaképviselője hangsúlyozta, rengeteget jelent ez az adomány az iskolának, mert ezzel egységes arculatot tudnak kialakítani.

A gyerekek hatalmas örömmel fogadták az ajándékokat Fotó: Korsós Viktor/Heves Megyei Hírlap

– Eddig az osztálytermekben eltérő padok voltak, melyek nem voltak jó minőségűek, most viszont testmagassághoz állítható eszközöket kaptunk – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában