Szakkörzárás

2019.02.07. 19:17

Projektzáró és esélyteremtés a könyvtárban

A Tudás-Könyvtár-Közösség projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön délután a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárban.

Sz. K.

Kelemenné Csuhay Zsuzsanna, a könyvtár szolgáltatási igazgatóhelyettese kijelentette, egy éve kezdték el a pályázatot.

– Ekkor indult el két szakkör – Élmények a Bioszigeten, valamint Jeleskedjünk a könyvtárral! – két különböző közösséggel, akik hónapról hónapra itt találkoztak egymással, s tanultak, játszottak, interneteztek – fogalmazott.

 

A projektben könyvtári alkotóműhelyt kínáltak 13 egri közösségnek, felmérték igényeiket, kialakították pályázati programjaikat. A közös tevékenységek egyre szorosabbá fűzték a Jeleskedjünk a könyvtárral! szakkör résztvevői, valamint a Biosziget Lakóotthon lakóinak kapcsolatát.

Ezt követően Hajts Krisztián fotóművésznek, Aki a szívével hall címmel nyílt fotókiállítása a könyvtár galériájában. A tárlat – amelyet Kovács-Csatlós Tamás önkormányzati képviselő nyitott meg – Hopka Béla, Krisztián nevelőapja emlékére jött létre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában